|
Модератор: макс

Deniska писал(а):мне нравится мойка чуть выше улицы стуса. Короче как едешь с сыхова в центр, за Динамо Блюзом есть указатель мойка. 50 грн фулл, но делают очень качественно.

ZERO писал(а):Deniska писал(а):мне нравится мойка чуть выше улицы стуса. Короче как едешь с сыхова в центр, за Динамо Блюзом есть указатель мойка. 50 грн фулл, но делают очень качественно.
перетин вулиць Мушака, Стуса. Вул. Дiбровна ( за басейном Динамо налiво). Працюють по запису з 9-21.00
прибирання , воскування, хiмчистка. тел. :80963493441
Deniska писал(а):мне нравится мойка чуть выше улицы стуса. Короче как едешь с сыхова в центр, за Динамо Блюзом есть указатель мойка. 50 грн фулл, но делают очень качественно.

kom писал(а):Ще є хороша мийка на Навроцького. Якщо їхати з Нового Львову на Зелену, одразу за заправкою зліва, є вїзд через браму на теритоїю АТС, далі по вказівниках.
Одразу можуть мити до 5 машин + є людина яка слідкує за якістю мийки та прибирання і що цікаво, сам може взяти порохотяг чи шмату і виправити недолікі.
Ще є мийка, як зїзджати з Зеленої(де бруківка) на Тарнавського, перший поворот на право.
Добре обладнана мйка, правда миє одна людина, зато якісно і ціна нижче чим на всіх мийках.
Доречі, цю мийку дуже полюбляють Львівські таксисти.

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей